Daniel de Acton Bayb, this is business.
Veidas : Alex Pettyfer Pranešimų skaičius : 557 Reputacija : 2 Join date : 2010-12-31 Age : 39 Užsiėmimas : Dailininkas/Architektas. Hôtel "Au Ceour de Paris" direktorius ir valdytojas Savijauta : Pretty Good.
| Temos pavadinimas: Daniel@A'et'des'B-A.fr Pen. 12 31, 2010 3:03 pm | |
| | |
|
Virginie de Villepin Je vous aime...♥
Veidas : Katy Perry Pranešimų skaičius : 336 Reputacija : 2 Join date : 2011-01-02 Miestas : Paryžius Užsiėmimas : Žurnalistikos studijos Savijauta : Gūūd. Credit : pati sau.
| Temos pavadinimas: Re: Daniel@A'et'des'B-A.fr Sk. 01 02, 2011 9:01 pm | |
| CURRICULUM VITAE 2011-01-02
Vardas, pavardė: Virginie de Villepin Gimimo data, vieta: 1992-01-15, Paryžius Asmens kodas: 33309240064 El. paštas: Vi`Villepin@gmail.com Gyvenamoji vieta: Paryžiaus centras, Appartements
Mokymosi įstaigos: 2009 – dabar Paryžiaus universitetas žurnalistikos studijos. 2004 – 2009 Paryžiaus pagrindinė mokykla
Darbo patirtis: 2010 - dabar prancūzų žurnalas "Elle" žurnalistė
Gerb. Vadove,
Kreipiuosi dėl registratūros darbuotojo darbo vietos, apie kurią buvo paskelbta darbo skelbime šio mėnesio 2 dieną.
Šiuo metu esu Paryžiaus universiteto žurnalistikos studentė, bet turėčiau galimybę dirbti visą darbo dieną. Šiuo metu taip pat dirbu žurnalizte žurnale "Elle". Turiu puikias rusų, prancūzų, anglų, lietuvių kalbų žinias. Sugebu aiškiai ir efektyviai bendrauti su žmonėmis, esu energinga, organizuota bei atsakinga. Savo darbe esu savarankiška, kantri, turiu savo nuomonę ir požiūrį. Visada susikoncentruoju rimtam darbui ir esu pastabi.
Tikiuosi, kad mano išsilavinimas, įgūdžiai ir asmeninės savybės atitiks Jūsų poreikius ir leis man būti vertinga darbuotoja. Dėkoju už Jūsų laiką svarstant mano kandidatūrą. Lauksiu Jūsų atsakymo.
Pagarbiai, Virginie de Villepin. | |
|